Om oss

Hållbarhet är mer än bara en del av vårt arbete

Vår företagskultur på Energieffekt präglas av innovation, samarbete och en djup förståelse för vårt uppdrag att främja hållbarhet och kostnadseffektivitet. Vi är en passionerad och engagerad grupp som delar en gemensam vision om att göra en positiv inverkan på miljön och samtidigt skapa ekonomiskt värde för våra kunder.

I vår kultur värdesätter vi kunskapsdelning och kontinuerlig inlärning. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknologierna inom energieffektivitet för att kunna erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder. Samarbetet är en central del av vår arbetsmiljö, och vi uppmuntrar öppen kommunikation och idéutbyte för att driva fram innovativa lösningar.

Affärsidé

Vi erbjuder skräddarsydda energibesparande tjänster till BRF:er och fastighetsägare. Genom expertis inom energieffektivitet med innovativ teknik och hållbara strategier hjälper vi våra kunder att minska sin energiförbrukning, sitt klimatavtryck och uppnå kostnadsbesparingar.

Vision

Vår vision är att vara en pådrivande kraft för förändring, där vi genom innovativa och anpassade energilösningar leder vägen mot en mer hållbar framtid. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner som inspirerar och möjliggör positiva klimatåtgärder inom fastighetssektorn.

Mission

Vår mission är att skapa hållbara resultat.
Genom skräddarsydda lösningar hjälper vi bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter och kommersiella fastighetsägare att effektivisera energianvändningen, minska klimatpåverkan och frigöra resurser.

Det är vi som är Energieffekt

Möt vårt team

Hos oss möter du en grupp av drivna individer som var för sig bidrar med stort engagemang och erfarenhet och där vi tillsammans bildar en kraftfull helhetslösning för våra kunder. 

Erik Stjärnborg
Säljare, Projektledning Solceller/IMD

erik.stjarnborg@energieffekt.se
Telefon: 070 007 96 86

Tim Eriksson
Projektering/optimering styr/reglerteknik
tim.eriksson@energieffekt.se Telefon: 070 007 96 87
Anna Stjärnborg
Energikonsult

anna.stjarnborg@energieffekt.se
Telefon: 070 007 96 89

Staffan Johansson
Energikonsult, Projektering VS

staffan.johansson@energieffekt.se
Telefon: 070 007 96 88

Emma Forslund
Energikonsult, Projektledning bygg

emma.forslund@energieffekt.se
Telefon: 070 090 18 35

Anders Karlsson
Elektriker

anders.karlsson@energieffekt.se
Telefon: 072 507 96 19